Gelukkig Zijn Plein

Gelukkig zijn; het allerbelangrijkste wat er is in het leven. Toch zijn er genoeg mensen die ongelukkig zijn of gelukkiger door het leven zouden kunnen gaan.

Sleutel voor Gelukkig zijn

Wat is gelukkig zijn en wat is uiteindelijk de sleutel tot geluk?

Op Gelukkig Zijn Plein.nl vind je alles rondom het geluk in het leven. Veel tips, uitleg en advies om uiteindelijk het maximale geluk uit het leven te halen!
gelukkig zijn

Diverse Elementen voor Optimaal Geluk

Voor sommige mensen zorgt geld voor geluk, voor de ander juist het tegenovergestelde. Volgens ons is het enkel een element wat voor sommige mensen voor extra levensgeluk kan zorgen.

Maar geluk bestaat uit veel meer elementen. Op de website komen dan ook alle elementen voorbij welke zorgen voor een gelukkiger leven. Aan de meeste elementen kun je zelf werken, zodat je het maximale wat betreft geluk uit jouw leven haalt.

Het houden van jezelf is een belangrijke schakel hierin, aangezien dit het fundament is om te kunnen genieten van het leven.

Zelfvertrouwen krijgen en zelfverzekerd blijven is tevens enorm belangrijk. Pas als je jezelf waardeert kun je pas echt leren genieten van het leven.

Begin de dag energiek

Er zijn nog zeker meer sleutels tot geluk. Bijvoorbeeld het beter kunnen slapen, zodat je jezelf energieker voelt. Energie zorgt voor meer lust, wat je tevens lekkerder in je vel laat zitten.

Of het leren omgaan met stress zal tevens zorgen dat je relaxter in het leven staat en optimaal kan genieten van diverse dingen.

Daarnaast zijn relaties in het leven belangrijk. Of het nou een relatie betreft met familie, vrienden of met je partner. Er is altijd ruimte voor verbetering in je relatie. En een relatie verbeteren of soms zelfs redden of eindigen kan voor extra levensgeluk zorgen.

sleutel tot geluk

Start op Gelukkig zijn plein.nl met het werken aan jouw geluk!

Gelukkig worden

Ongelukkig zijn met jezelf, Onderneem Actie!

Ongelukkig zijn met jezelf

– Onzeker in Relatie
– Gelukkig worden
– Cursus Gelukkig zijn
– Inhoud cursus Gelukkig Zijn
– Cursus Gelukkig Zijn kopen

Wees gelukkig en pluk de dag! Het klinkt zo eenvoudig, maar wanneer je ongelukkig met jezelf bent, is dat gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Voel jij je niet tevreden met wie je bent? Pieker je vaak over het verleden en maak jij je zorgen hoe de toekomst er voor jou uitziet, waardoor je vergeet te genieten van het moment? Jij bent niet de enige!

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je ongelukkig met jezelf bent. Ben je werkloos, ben je vrijgezel maar wil je graag een relatie of denk je dat je weinig kwaliteiten hebt? Het zijn slechts enkele voorbeelden waarom mensen niet lekker in hun vel kunnen zitten.

Ben jij klaar met het ongelukkig zijn met jezelf, dan is dit artikel speciaal voor jou.

Onzeker in relatie

Onzekerheid binnen een relatie; we hebben er allemaal wel eens last van. Maar is het een rode draad in vrijwel alle relaties die je hebt of hebt gehad, dan is het tijd dit probleem aan te pakken. De onzekerheid in een relatie komt vaak voort uit het feit dat jij niet tevreden bent met jezelf.

Ben je dik tevreden met jezelf, dan is de kans klein dat jij onzeker bent in je relatie. Per slot van rekening houd jij van jezelf dus je snapt wat de ander in jou ziet. Heb je echter geen zelfvertrouwen dan is het moeilijk te begrijpen waarom een ander gek op jou is.

Wanneer je jouw zelfvertrouwen vergroot, zal je dus minder onzeker en ongelukkig zijn in je relatie. Daarnaast zal je een tevredener mens worden en het gemakkelijker vinden te genieten en ontspannen. Start daarom met het houden van jezelf!

onzekerheid in relatie

Ongelukkig zijn met jezelf vervangen voor Gelukkig worden

Denk jij regelmatig als ik dit koop of dit bereik, dan word ik gelukkig? Heb jij het gevoel altijd achter het geluk aan te rennen? En is het zo, dat wanneer jij jouw doel hebt bereikt, het moment van gelukkig zijn van korte duur is?

Herken jij je in bovengenoemde situaties, dan is het tijd voor verandering. Hoe zou jij het vinden om weer lekker in je vel te zitten en iedere dag vol energie op te staan? Ruil die ontevredenheid in voor dankbaarheid; gelukkig zijn is een keuze!

Cursus Gelukkig Zijn

Wil jij niet meer ongelukkig zijn met jezelf? Dan is het tijd het roer om te gooien. Met de cursus Gelukkig Zijn van life-coach Frank de Moei leer je door middel van een aantal fundamentele inzichten gelukkig te worden. Ook leer je hoe je het geluk kunt vasthouden zodat jij als een positiever en gelukkiger persoon door de rest van jouw leven zult wandelen.

Onthoud dat geluk nooit vanzelf komt. Het heeft alles te maken met jouw instelling en de keuzes die je maakt. Zit jij niet lekker in je vel en sluit jij je daarom op in huis en vermijd je het contact met andere mensen? Geluk staat niet plots voor jouw deur. Je zal het zelf op moeten zoeken.

Neem daarom het heft in eigen hand en start met het verrijken van jouw kennis en maak een persoonlijke groei door. De cursus Gelukkig Zijn zal je daar absoluut bij helpen.

Inhoud cursus Gelukkig Zijn

Bestel je de cursus Gelukkig Zijn dan ontvang je in 9 weken tijd tweemaal per week een e-mail welke allen veel waardevolle informatie, inzichten en oefeningen bevatten. Dankzij de praktische vragen en opdrachten pas je het geleerde direct toe in de praktijk, waardoor je in een korte tijd grootse stappen vooruit maakt.

Gedurende de cursus leer jij wat je moet doen voordat je daadwerkelijk gelukkig kunt worden en hoe jij jouw gedachtes en emoties onder controle kunt houden zonder ze te blokkeren. Uiteraard leer je hoe jij kunt genieten van ieder moment, wat jou echt gelukkig maakt en hoe je deze positieve emoties vast kunt houden.

Met eenvoudige, bewezen tactieken leert Frank de Moei jou de kunst van het gelukkig zijn.

cursus gelukkig zijn

Cursus Gelukkig Zijn kopen

De cursus Gelukkig Zijn is bestemd voor jou als jij wilt weten wat jou nu echt gelukkig maakt. Wil jij je beter voelen over jezelf, tevredener zijn met het leven dat je leidt en kunnen genieten van ieder moment? Dan dien jij te leren ontspannen en ontdekken hoe je in contact kunt komen met jouw gevoel.

Geluk is geen toeval, het is een beslissing. Maak die beslissing nu en zet daarmee de eerste stap naar een gelukkiger leven.

Wil jij meer geluk in jouw leven? Bestel dan nu de cursus Gelukkig Zijn en ontvang een korting van maar liefst 70%.

Garantie: Frank is zo overtuigd van zijn methode dat hij er garantie op geeft. Ben jij binnen 15 dagen niet tevreden dan ontvang jij jouw geld retour. Wat heb je te verliezen? Werkelijk niets. Ongelukkig zijn met jezelf hoort te behoren tot het verleden!

 

Interesse in de cursus gelukkig zijn en blijven

 

 

Een Relatiecoach ; de oplossing voor relatieproblemen?

relatiecoach

– Persoonlijke groei
– Jaloezie in relatie
– Onzeker in relatie
– relatie redden
– Het redden van een relatie is mogelijk!
– Cursus relaties
– Relaties analyseren
– Cursus Relaties kopen

Vind jij het lastig jouw relaties te onderhouden en wil jij nu jouw relatieproblemen oplossen? Je hoeft hiervoor niet altijd naar een dure relatiecoach.

Sommige mensen hebben geen enkele moeite met het onderhouden van relaties. Ze maken makkelijk contact en vinden het niet lastig zichzelf uit te drukken. Hun eigen grenzen aangeven en zichzelf blijven ongeacht met wie zij omgaan is voor hen vanzelfsprekend. Hoe is het mogelijk dat de één hier ontzettend goed in is en de ander er weinig van bakt?

relatie redden

Persoonlijke groei

Om een professional te worden in het onderhouden van relaties dien je effectief te communiceren. Mis je het inzicht en maak je de verkeerde keuzes dan zal je mensen afstoten. Het is dus van belang te weten hoe je contact maakt met anderen en hoe je om dient te gaan met eventuele spanningen en conflicten. Ook het delen van jouw mening op de juiste wijze is hierbij noodzakelijk.

Vind jij het moeilijk relaties te onderhouden, dan mis jij bovengenoemde kennis. Gelukkig is het verkrijgen van deze kennis eenvoudiger dan je denkt. Ken jij eenmaal de geheimen van een gezonde en stabiele relatie dan is het onderhouden en verkrijgen van nieuwe relaties kinderspel. Ben jij klaar voor een persoonlijke groei?

Jaloezie in relatie

Een gelukkige en zorgeloze relatie is lastig als je het moeilijk vindt om relaties te onderhouden. Ook is er in sommige gevallen sprake van jaloezie in een relatie. Dit komt doordat er een gebrek is aan zelfvertrouwen. De kans dat jouw gebrek voortkomt uit het feit dat jij het lastig vindt om jezelf te uiten en de ander op de juiste manier te benaderen waardoor je deze afstoot, is groot.

Hoe je de jaloezie in een relatie verminderd? Je kunt het op diverse manieren aanpakken, één van de methodes is het bezoeken van een relatiecoach.

Onzeker in relatie

Naast jaloezie is onzekerheid ook een boosdoener voor het onderhouden van relaties. Ben jij onzeker, omdat jij bang bent dat de persoon waarmee jij in een relatie zit jou niet leuk genoeg vindt? Of op jou uitgekeken raakt? Dan is het tijd om deze onzekerheid aan te pakken. Weet jij hoe je met anderen moet communiceren en hoe jij hen het beste kunt benaderen dan zal jouw onzekerheid binnen iedere relatie afnemen.

Relatie redden

Staat jouw relatie op dit moment onder druk en wil jij deze persoon niet kwijt? Dan is het tijd om jouw relatie te redden. Het kan hier om allerlei soorten relaties gaan; met je geliefde, een familielid, een vriend of een collega.

Het redden van een relatie is mogelijk!

Door middel van eenvoudige, bewezen technieken kun je leren beter te communiceren zodat jij jezelf beter kunt uitdrukken en jouw relatieproblemen als sneeuw voor de zon zullen verdwijnen.

Natuurlijk zijn er ook relaties die gewoon niet werken. Maakt iemand je ongelukkig of toont die nooit interesse in hoe het met jou gaat dan is het wellicht tijd om afstand te nemen.

relatieproblemen oplossen

Cursus relaties

Wil jij leren hoe je gezonde en fijne relaties met anderen opbouwt en onderhoudt? Wil je beter kunnen communiceren, zodat jij weet hoe je jouw mening het beste met anderen kunt delen, zodat je de ander kunt bereiken? Met de cursus Relaties van Frank de Moei beheers jij deze vaardigheden binnen een korte periode.

Gedurende de cursus Relaties wordt je door life-coach Frank de Moei door het proces van effectief communiceren begeleid. Je ontdekt de geheimen van gezonde relaties en komt erachter hoe jij eenvoudig een echte communicatie meester wordt.

Relaties analyseren

Met de cursus leer je naast effectief communiceren ook te begrijpen wat je echt in een relatie zoekt. Daarnaast ontdek je wanneer het beter is om een relatie te beëindigen.

Na de eerste les zal je al verschil merken! Na het volgen van deze leerzame cursus zal jij op een natuurlijke manier jouw relaties kunnen onderhouden, zodat jij als een gelukkiger en meer ontspannen persoon door het leven kunt gaan.

Cursus Relaties kopen

Wil jij jouw relaties verbeteren en zit je erover te denken naar een relatiecoach te gaan? Het bezoeken van een relatiecoach is ontzettend prijzig. Eén consult bedraagt al snel €95,. Bovendien ben je gebonden aan de werktijden van de relatiecoach.

Ga daarom samen met life-coach Frank de Moei aan de slag! Met de cursus Relaties leer jij in jouw eigen tempo de kunst van het onderhouden en ontwikkelen van (nieuwe) relaties. En het fijne is, dat de cursus nu met korting te verkrijgen is.

Bestel daarom nu de cursus Relaties en zet vandaag de eerste stap naar alleen nog maar gezonde en fijne relaties. Het zal jouw leven verrijken.

Verbeter jouw relaties

 

 

Wat is het Middel tegen Stress

middel tegen stress

– Slaapproblemen oplossen
– Persoonlijke groei
– Medicijnen tegen stress
– Wat te doen tegen stress
– Niemand vindt het leuk gestrest te zijn; maar wat te doen tegen stress?
– Cursus ‘Nooit meer zorgen of stress’
– Inhoud van de Cursus
– Extra’s
– Cursus ‘Nooit meer zorgen of stress’ bestellen

Op zoek naar een middel tegen stress? Stress heeft veel negatieve uitwerkingen op het menselijk lichaam. Het kan ervoor zorgen dat je slecht slaapt, last krijgt van emotionele buien en eetaanvallen. Kamp je een langere periode met stress dan kan het zelfs voor een burn-out of een depressie zorgen.

Wil jij meer weten over het bestrijden van stress en ben je op zoek naar hét middel tegen stress dat jou zal helpen er definitief vanaf te komen? In dit artikel vertellen we je er alles over.

Slaapproblemen oplossen

Veel mensen die kampen met stress kunnen moeilijk in slaap komen. Vallen ze uiteindelijk in slaap dan worden zij regelmatig wakker waardoor ze onvoldoende nachtrust krijgen. Een slechte nachtrust zorgt ervoor dat je minder helder kunt nadenken, humeurig wordt en boven alles nog meer stress ervaart.

Slaapproblemen oplossen is dus erg belangrijk, wanneer jij jouw stresslevel wilt verlagen. Heb jij veel last van stress en ga jij met een hoofd vol gedachtes en twijfels naar bed, dan is het lastig de slaap te vatten. Jouw hoofd is niet leeg en daarom niet klaar om in de ‘offline modus’ te gaan. Het uitvoeren van ontspanningsoefeningen kan helpen bij het leegmaken van jouw hoofd.

Medicijnen tegen stress

Persoonlijke groei

Heb jij voldoende zelfvertrouwen? Maak jij je niet druk om wat anderen over jou denken? Pieker je vrijwel nooit en ben jij een zeer stabiel persoon? Vind jij het niet moeilijk om orde in de chaos te bewaren?

Wanneer jij bovenstaande vragen met ‘JA’ kunt beantwoorden, dan is de kans dat jij met stress kampt laag. Heb jij veel last van stress en wordt dit veroorzaakt doordat jij je druk maakt over van alles en nog wat, dan is dat waarschijnlijk doordat jouw zelfvertrouwen of zelfbeeld te laag is. Het is daarom belangrijk aan jouw persoonlijke groei te werken.

Medicijnen tegen stress

Veel mensen die kampen met stress vinden het lastig om te kijken naar de oorzaak ervan. Daarom schaffen ze allerlei soorten (homeopathische) medicijnen aan waarmee zij van hun probleem af denken te komen.

Echter is er geen medicijn die jou daadwerkelijk stressvrij kan maken. Een medicijn kan er enkel voor zorgen dat het stress gevoel wordt onderdrukt. Maar verdwenen is het niet.

Wil jij jouw stress definitief uit jouw leven verbannen, dan dien jij in te zoomen op de oorzaak van het probleem. Je moet ermee leren omgaan, zodat jij op eigen kracht ontspannen en positief door het leven kunt gaan.

Wat te doen tegen stress

Stop alle negatieve gedachtes en leer hoe jij positief in jouw vel komt te zitten. Kijk enkel vooruit en blijf niet hangen in jouw verleden, maar maak je ook niet te druk om de toekomst. Jij leeft vandaag én het is de kunst nu gelukkig te zijn en te genieten van al hetgeen jij hebt.

Niemand vindt het leuk gestrest te zijn; maar wat te doen tegen stress?

Door middel van effectieve technieken kan jij het piekeren omzetten in positieve energie. Deze technieken helpen om jouw stress te transformeren naar blijvende ontspanning. Angst en twijfel wordt omgezet naar vertrouwen en kracht; waardoor jij als een ander mens door het leven zult gaan.

Cursus ‘Nooit meer zorgen of stress’

De oplossing voor stress? De cursus ‘Nooit meer zorgen of stress’.
Met deze online cursus ontdek je op een eenvoudige manier de beste methode om jouw zorgen en stress los te laten. In slechts 9 weken tijd wordt je door Life-coach Frank de Moei stap voor stap door het proces begeleid. Binnen de kortste keren zal je meer ontspanning, vertrouwen en optimisme ervaren waardoor jij optimaal van jouw leven kunt genieten een gelukkiger mens wordt.

Wat te doen tegen stress

Inhoud van de cursus

De cursus is opgebouwd in 3 overzichtelijke modules. In de eerste module zoom je in op de vraag waarom we ons zorgen maken. Deze module zal je veel nieuwe inzichten geven en leren om echt naar jezelf en jouw probleem te kijken.

In de tweede module leer jij hoe je jouw zorgen los kunt laten. Het leren ontspannen speelt hierbij een grote rol.

In de laatste module leer jij hoe het ontspannen automatisch gaat. Ontspannen door het leven gaan zal voor jou na het afronden van de derde module een eitje zijn.

Extra’s

Bestel jij nu de cursus ‘Nooit meer zorgen of stress’ dan ontvang je ook twee bonussen:

– E-book ‘Inzicht in je kracht’
– Eén e-mail coaching sessie; heb jij naar aanleiding van de cursus een vraag dan kun jij deze tijdens een persoonlijke coaching sessie aan Life-coach Frank de Moei stellen.

Niet goed = geld terug: ben jij binnen 15 dagen niet tevreden dan kun jij dit aan de ontwikkelaar van de cursus aangeven, waarna jij jouw geld retour ontvangt.

Cursus middel tegen stress bestellen?

Wil jij vandaag de eerste stap zetten naar een gelukkiger en meer ontspannen leven zonder stress? Bestel dan nu hét middel tegen stress; de cursus ‘Nooit meer zorgen of stress’ én ontvang een korting van maar liefst 70%!

Geen zorgen of stress meer?

 

 

Perfect slapen in 7 stappen, het is gelukkig mogelijk

perfect slapen in 7 stappen

– Slaapproblemen oplossen
– Middel tegen stress
– Cursus Perfect Slapen in 7 Stappen
– Inhoud cursus Perfect Slapen in 7 Stappen
– Wat jij krijgt toegestuurd als je de cursus bestelt:
– BONUSSEN
– Cursus Perfect Slapen in 7 Stappen kopen

Perfect slapen in 7 stappen is mogelijk;

Het is ontzettend belangrijk wanneer jij energiek en gelukkig door het leven wilt gaan. Slaap je te weinig dan zal jouw concentratievermogen dalen, last krijgen van vreetbuien en een hogere bloeddruk. Bovendien kan het jouw humeur beïnvloeden en niet ten goede.

De één valt in slaap zodra deze zijn hoofd op het kussen laat rusten, de ander ligt eerst uren naar het plafond te staren en telt in gedachte oneindig veel schapen. Hoe kan het, dat de één goed slaapt en de ander niet?

In dit artikel gaan we in op het belang van goed slapen en geven we tips over hoe jij jouw nachtrust kunt verbeteren zodat jouw kwaliteit van leven wordt verhoogd.

Slaapproblemen oplossen

Er zijn diverse redenen waarom mensen niet goed kunnen slapen. Eén van de eerste en meest eenvoudig te verklaren reden zijn externe factoren. Slaap je samen met iemand die luid snurkt of heb jij een baby die jou meerdere keren per nacht wakker maakt? Dit zijn factoren waar je geen invloed op hebt.

Daarnaast heb je de factoren waar jij wel invloed op hebt. Ongelukkig zijn met jezelf is een veel voorkomende oorzaak van slaapproblemen. Lig jij in jouw bed te malen en maak jij je druk over wat anderen over jou denken? Dit kan voor slapeloze nachten zorgen.

Sommige mensen hebben zelfs een angst ontwikkeld voor slapen. Doordat zij regelmatig last hebben van een slechte nachtrust, zijn zij wanneer ze naar bed gaan bang weer een onrustige nacht tegemoet te gaan. Ook kan het hebben van een te hoge lichaamstemperatuur, een verkeerde biologische klok en verhoogde cortisol levels de boosdoener zijn.

slaapproblemen oplossen

Middel tegen stress

Een drukke baan, een volgepland gezinsleven, of problemen met jouw gezondheid of die van een dierbare kunnen er allen voor zorgen dat je veel stress ervaart. Een hoog stresslevel kan ervoor zorgen dat jij snachts in jouw bed ligt te woelen en te piekeren waardoor je de slaap niet kunt vatten.

Een slechte nachtrust zorg ervoor dat jouw stressniveau nog hoger wordt. Bovendien wordt het lastiger om helder te denken en kun je last krijgen van emotionele buien. Het is daarom belangrijk te leren ontspannen. Jouw hoofd leegmaken door middel van ontspanningsoefeningen kan hierbij helpen.

Snel in slaap vallen? Hieronder vertellen we hoe je dat doet.

Cursus Perfect Slapen in 7 Stappen

Met de cursus Perfect Slapen in 7 Stappen helpt slaapexpert William van der Klaauw jou met het aanpakken van de oorzaken van slecht slapen. Op de eerste plaats gaat hij in op de kern van het probleem. Hoe komt het dat jij niet kunt slapen? Hij bespreekt bekende oorzaken die zorgen voor een slechte nachtrust, zoals stress, een verkeerde biologische klok, een te hoge lichaamstemperatuur en angst voor slapen.

Is duidelijk wat de oorzaak van jouw slaapprobleem is, dan leert hij jou hoe je in slechts 7 stappen jouw nachtrust kunt verbeteren. Hij legt uit hoe je sneller in slaap kunt vallen en hoe je gedurende jouw slaap minder vaak wakker wordt, zodat je in de ochtend uitgerust ontwaakt. Met een betere nachtrust zal je energieker door het leven gaan en het allerbelangrijkst; meer kunnen genieten!

Inhoud cursus Perfect Slapen in 7 Stappen

Wil jij snel in slaap vallen, zodat jij het maximale uit iedere dag kunt halen? Dan is het bestellen van de cursus Perfect Slapen in 7 Stappen de oplossing.

Wanneer je de cursus bestelt ontvang je het e-book direct in jouw mailbox. Daarnaast ontvang je ook een hardcover boek.

Wat jij krijgt toegestuurd als je de cursus bestelt:

1. Het e-book Perfect Slapen in 7 Stappen bestaat uit 120 pagina’s. Het boek is logisch opgebouwd en is een heldere taal geschreven waardoor het gemakkelijk weg leest.

2. Naast bovengenoemd e-book ontvang je ook een tweede boek, genaamd Kalmeer Je Gedachte; 10 technieken. In dit boek staan 10 oefeningen die ervoor zorgen dat jij jouw hoofd voor het slapen gaan leeg kunt maken.

3. Het derde onderdeel welke jij ontvangt is de slaapchecklist. Deze checklist kun jij dagelijks doorlopen. Het is een waardevolle toevoeging, omdat je met de checklist kunt bijhouden of je de tips uit het boek voldoende toepast.

4. Een jaar lang gratis ondersteuning. Heb je tijdens of na het volgen van de cursus vragen? Stel ze aan slaapexpert William van der Klaauw. Hij hoort graag waarmee hij jouw kan helpen.

5. E-cursus Dieper Slapen. Met deze cursus haal jij het maximale uit jouw slaap, zodat jij efficiënter slaapt en sneller herstelt.

hoe beter slapen

BONUSSEN

Op dit moment ontvang je ook een aantal bonussen:
– e-cursus Dieper Slapen: wekelijks ontvang jij per e-mail een tip m.b.t. een betere nachtrust.
– Weltrusten snacks Receptenboek: een boek met een vijftal recepten en een lijst met voedingsmiddelen die slaap verbeterende stoffen bevatten.
– Slaapwijzer.net supplementengids. Stop met het aanschaffen van allerlei voedingssupplementen die een goede slaap zouden bevorderen, maar totaal niet blijken te werken! In deze supplementengids vind jij de 5 supplementen die daadwerkelijk helpen.
– Crystal Water relax muziek. Een mp3 van dertig minuten met zeer rustgevende muziek. Het helpt je te ontspannen en zorgt ervoor dat jij eenvoudiger in slaap valt.

Cursus Perfect Slapen in 7 Stappen kopen

Slaapproblemen oplossen? Bestel dan nu de cursus Perfect Slapen in 7 Stappen en ben binnen no-time van jouw slaapproblemen verlost.

Met de cursus heb jij een bron van informatie in handen. Je zal achter de oorzaak van jouw slaapprobleem komen en leren hoe jij hiermee om moet gaan. In slechts 7 stappen zal jij een ware slaapexpert worden, zodat jij iedere nacht als een roos kunt slapen en in de ochtend fris en fruitig aan de dag wakker wordt.

Cursus Perfect Slapen in 7 stappen kopen? Het kan nu met korting!

 

Vanaf nu starten met een goede nachtrust!

Jaloezie in een relatie; een ontzettend vervelende emotie

jaloers in relatie

– Geen zelfvertrouwen
– Wat te doen tegen jaloezie in relatie
– 7 tips om jouw jaloezie aan te pakken

Jaloezie in een relatie; het is een ontzettend vervelende emotie die ervoor kan zorgen dat jouw relatie onder druk komt te staan.

Echter is bijna iedereen wel eens jaloers wanneer zijn partner aandacht krijgt van een andere vrouw of man. Jaloers zijn hoeft dus geen probleem te zijn, mits het een gezonde vorm van jaloezie is. Ben je echter ziekelijk jaloers en vind jij het lastig om jouw partner vrij te laten omdat jij hem of haar het liefst 24/7 in de gaten wilt houden?

Dan is het tijd om dit probleem aan te pakken voordat het te laat is.

Heb jij regelmatig last van jaloezie, dan is het verstandig jezelf te verdiepen in de oorzaak ervan. Hoe komt het dat jij je jaloers voelt en nog belangrijker; hoe kom je ervan af?

Geen zelfvertrouwen

Jaloezie komt vaak voort uit onzekerheid. Houd jij niet voldoende van jezelf dan is het moeilijk te begrijpen dat een ander dat wel doet. Jouw zelfvertrouwen opkrikken is niet alleen voor het behoud van jouw relatie belangrijk, het zal je ook een gelukkiger mens maken.

Ongezonde jaloezie kan ook ontstaan wanneer jouw leven geheel is afgestemd op jouw partner. Draait jouw totale leven om je partner en doen jullie werkelijk alles samen?

Dan kun je de angst ontwikkelen jouw relatie te verliezen. Het is belangrijk om zelfstandig of met vrienden en/of familieleden dingen te ondernemen, zodat je naast het leven met jouw geliefde ook een eigen leven hebt.

wat te doen tegen jaloezie in relatie

Wat te doen tegen jaloezie in relatie

Wanneer jij jouw jaloezie de vrije loop laat, kan het steeds ergere vormen aannemen, wat kan leiden tot een verbroken relatie. Het is daarom belangrijk jouw jaloerse gevoelens een halt toe te roepen, maar hoe pak je dit aan?

7 tips om jouw jaloezie aan te pakken

1. Onderzoek de oorzaak:

vraag jezelf eens af waar die jaloerse gevoelens vandaan komen. Heb jij deze gevoelens al eerder gehad in een vorige relatie en op welke momenten word je jaloers?
Denk je dat jouw jaloersheid rechtvaardig is, omdat jij ervan overtuigd bent dat jouw partner vreemdgaat? Dan is het wellicht tijd de relatie te beëindigen.

Ben je van mening dat jouw jaloersheid ongezond is en niets te maken heeft met het feit dat jouw partner daadwerkelijk vreemdgaat, dan is het noodzaak jouw jaloersheid onder controle te krijgen.

2. Praat erover:

 Twijfel jij of je ziekelijk jaloers bent of dat een terechte vorm van jaloezie is? Praat erover met anderen. Zij kunnen objectief naar de situatie kijken en aangeven of jouw jaloezie terecht is of niet.

Sowieso is het aan te raden om met anderen over jouw jaloersheid te praten. Je krijgt meer inzichten wanneer je met iemand anders in gesprek gaat en vaak hoor je ineens hoe belachelijk het eigenlijk klinkt wanneer je het hardop uitspreekt.

3. Ben geen control-freak:

Het controleren van jouw partner kan een verslaving zijn. Probeer er dus direct mee te stoppen. Komt de drang opzetten (wil je zijn telefoon controleren, zijn Facebook doorspitten of zijn foto’s nalopen) pak dan pen en papier en schrijf jouw gedachtes van je af. Bij een verslaving is het de kunst het patroon te doorbreken.

4. Vergroot je zelfvertrouwen:

Leer van jezelf te houden. Noem jouw positieve eigenschappen en uiterlijke kenmerken op en herhaal dit dagelijks meerdere keren. Onthoud dat jij goed bent zoals je bent.

5. Geniet!:

Niemand heeft de garantie op een lang en gelukkig samenzijn. Geniet daarom van iedere dag en zorg ervoor dat jij leuk en aantrekkelijk bent voor je partner. Heeft jouw partner het fijn met jou dan is de kans dat hij de relatie verbreekt voor iemand anders kleiner.

6. Relatieproblemen oplossen:

Zijn er in jouw relatie nog andere problemen aanwezig behalve jouw jaloersheid? Dan is het belangrijk met jouw partner over deze relatieproblemen te praten. Hoe denken jullie de problemen op te kunnen lossen zodat jullie samen een gelukkig leven kunnen leiden?

7. Zoek hulp:

Vind je het lastig jouw jaloerse gevoelens los te laten en heeft al het bovenstaande niets geholpen? Dan kun je op zoek gaan naar professionele hulp zoals een relatiecoach. Ook zijn er een aantal efficiënte cursussen op de markt die je kunnen helpen bij het vergroten van jouw zelfvertrouwen en het loslaten van zorgen.

Onzeker in relatie? Verhelp dit probleem!

onzeker in relatie

– Onzeker in relatie
– Hoog gevoeligheid
– Zelfvertrouwen vergroten
– Stappen maken om jouw relatie te verbeteren
– Geen zelfvertrouwen? Persoonlijke groei is het antwoord!
– Cursus Blijvend Zelfvertrouwen ervaringen
– Inhoud cursus Blijvend Zelfvertrouwen
– Start vandaag met het vergroten van jouw zelfvertrouwen!

Ben jij onzeker in jouw relatie en vind je het lastig om jouw grenzen aan te geven? Dat is een ontzettend vervelend gevoel. Onzekerheid in een relatie zegt echter niets over de kwaliteit van de relatie, wel is het zo dat het ervoor kan zorgen dat deze op den duur stukloopt. Het is dus belangrijk om die onzekerheid de kop in te drukken en jouw grenzen aan te geven.

Onzeker in relatie

Wanneer je onzeker bent in jouw relatie, hoeft dat niet perse iets te maken te hebben met jouw partner. Vaak komt die onzekerheid vanuit jezelf; ben je niet tevreden met jezelf dan is het lastig te geloven dat een ander hartstikke blij met jou is.

Vaak komt onzekerheid voort uit een gebeurtenis van vroeger. Wellicht heb jij nog iets te verwerken uit je jeugd of ben je opgegroeid in een omgeving waarbij je niet werd geprezen om wie je was. Waar het ook vandaan komt, het is belangrijk om jouw onzekerheid te overwinnen en jouw zelfvertrouwen te vergroten.

onzekerheid in relatie

 

Hoog gevoeligheid

Onzekere mensen ervaren vaak problemen binnen hun relatie. Deze onzekerheid uit zich op verschillende manieren waaronder jaloezie. Zie jij dat jouw partner het gezellig heeft met iemand anders en maakt dat je erg jaloers? Dat is niet omdat jij denkt dat jouw partner niet te vertrouwen is, het is jouw eigen onzekerheid. Die onzekerheid laat je geloven dat diegene met wie hij een leuke tijd heeft misschien leuker is dan jij. Dit kan voor veel spanning zorgen binnen de relatie.

Zelfvertrouwen vergroten

Om jouw zelfvertrouwen te vergroten is het belangrijk aan jezelf te werken. Vergroot jij jouw zelfvertrouwen en eigenwaarde, dan zal de onzekerheid binnen jouw relatie ook minder worden. Het leren houden van jezelf is daar een groot onderdeel van én ook is het van belang gelukkig te kunnen zijn met kleine dingen.

Tijdens het vergroten van jouw zelfvertrouwen dien jij jezelf af te vragen waar die onzekerheid vandaan komt. Weet je de oorzaak van dit probleem, dan kan je het de nek omdraaien en je focussen op de positieve dingen in het leven. Kijk eens goed in de spiegel en zie wat een mooi mens daar staat. Een negatief zelfbeeld zal jou niets brengen, focus je op jouw positieve karaktereigenschappen, uiterlijke kenmerken en behaalde successen. Jij mag er absoluut wezen!

Stappen maken om jouw relatie te verbeteren

Op de eerste plaats is het belangrijk te communiceren met je partner. Ben open, eerlijk en benader je partner altijd met respect. Weet waar jouw onzekerheid vandaan komt en leg dit aan jouw partner uit. Het erkennen van jouw eigen probleem en de oorzaak ervan is al de helft van de oplossing. Tot slot is het van groot belang om elkaar vrij te laten. Iedereen heeft ruimte nodig om zijn of haar eigen ding te kunnen doen.

onzekerheid overwinnen

Geen zelfvertrouwen? Persoonlijke groei is het antwoord!

Met de cursus Blijvend Zelfvertrouwen van life-coach Frank de Moei zal jij binnen een periode van 12 weken ontzettend veel zelfvertrouwen opdoen. Door middel van een wekelijkse e-mail zal jij vele inzichten verkrijgen en een enorme persoonlijke groei doormaken. Een gebrek aan zelfvertrouwen is een belemmering in jouw gehele leven en daarom is het belangrijk dit probleem aan te pakken.

De cursus Blijvend Zelfvertrouwen heeft reeds veel mensen geholpen meer eigenwaarde en zelfvertrouwen te verkrijgen, waardoor zij een gelukkiger en succesvoller leven kregen. Heb jij op dit moment last van onzekerheid binnen jouw relatie? Wanneer jouw zelfvertrouwen een boost krijgt zal jij leren jouw grenzen aan te geven, waardoor jouw relatie alleen nog maar beter zal worden.

Cursus Blijvend Zelfvertrouwen ervaringen

Zoek je op het internet naar ervaringen van mensen die de cursus hebben geprobeerd, dan kom je veel enthousiaste berichten tegen. Cursisten geven aan dat de cursus een ware verademing voor hen was en dat het hen de ogen heeft doen openen.

De informatie, inzichten en opdrachten die zij van Frank de Moei ontvingen waren allen in een heldere taal geschreven waardoor het gemakkelijk te volgen was. De oefeningen zorgen er bovendien voor dat iedere cursist in een korte tijd grootse stappen vooruit maakt.

Inhoud cursus Blijvend Zelfvertrouwen

Naast de informatie e-mails en de opdrachten ontvang je ook een e-book, welke naadloos aansluit op de cursus. De kwaliteit van de cursus is hoog en het is daarom niet gek dat de populariteit rondom dit product ontzettend groeit.

Frank de Moei is bovendien zo overtuigd van zijn training, dat hij jou een niet-goed-geld-terug-garantie geeft. Ben jij binnen 30 dagen niet tevreden, dan kun je hem een e-mail sturen waarna jij jouw betaling retour ontvangt.

Start vandaag met het vergroten van jouw zelfvertrouwen!

Ben jij er klaar voor om aan jezelf te werken? Wil jij starten met het vergroten van jouw zelfvertrouwen zodat jij binnen een korte tijd geen probleem meer hebt met het aangeven van jouw grenzen? Bestel dan nu de cursus Blijvend Zelfvertrouwen en ervaar hoe is het om tevredener en gelukkiger door het leven te gaan.

Cursus zelfvertrouwen

Voortaan je Grenzen aangeven? Ook jij kan het leren!

grenzen aangeven

– Onzeker in relatie
– Hoog gevoeligheid
– Zelfvertrouwen vergroten
– Stappen maken om jouw relatie te verbeteren
– Geen zelfvertrouwen? Persoonlijke groei is het antwoord!
– Cursus Blijvend Zelfvertrouwen ervaringen
– Inhoud cursus Blijvend Zelfvertrouwen
– Start vandaag met het vergroten van jouw zelfvertrouwen!

Ben jij onzeker in jouw relatie en vind je het lastig om jouw grenzen aan te geven? Dat is een ontzettend vervelend gevoel. Onzekerheid in een relatie zegt echter niets over de kwaliteit van de relatie, wel is het zo dat het ervoor kan zorgen dat deze op den duur stukloopt. Het is dus belangrijk om die onzekerheid de kop in te drukken en jouw grenzen aan te geven.

Onzeker in relatie

Wanneer je onzeker bent in jouw relatie, hoeft dat niet perse iets te maken te hebben met jouw partner. Vaak komt die onzekerheid vanuit jezelf; ben je niet tevreden met jezelf dan is het lastig te geloven dat een ander hartstikke blij met jou is.

Vaak komt onzekerheid voort uit een gebeurtenis van vroeger. Wellicht heb jij nog iets te verwerken uit je jeugd of ben je opgegroeid in een omgeving waarbij je niet werd geprezen om wie je was. Waar het ook vandaan komt, het is belangrijk om jouw onzekerheid te overwinnen en jouw zelfvertrouwen te vergroten.

zelfvertrouwen vergroten

Hoog gevoeligheid

Onzekere mensen ervaren vaak problemen binnen hun relatie. Deze onzekerheid uit zich op verschillende manieren waaronder jaloezie. Zie jij dat jouw partner het gezellig heeft met iemand anders en maakt dat je erg jaloers? Dat is niet omdat jij denkt dat jouw partner niet te vertrouwen is, het is jouw eigen onzekerheid. Die onzekerheid laat je geloven dat diegene met wie hij een leuke tijd heeft misschien leuker is dan jij. Dit kan voor veel spanning zorgen binnen de relatie.

Zelfvertrouwen vergroten

Om jouw zelfvertrouwen te vergroten is het belangrijk aan jezelf te werken. Vergroot jij jouw zelfvertrouwen en eigenwaarde, dan zal de onzekerheid binnen jouw relatie ook minder worden. Het leren houden van jezelf is daar een groot onderdeel van én ook is het van belang gelukkig te kunnen zijn met kleine dingen.

Tijdens het vergroten van jouw zelfvertrouwen dien jij jezelf af te vragen waar die onzekerheid vandaan komt. Weet je de oorzaak van dit probleem, dan kan je het de nek omdraaien en je focussen op de positieve dingen in het leven. Kijk eens goed in de spiegel en zie wat een mooi mens daar staat. Een negatief zelfbeeld zal jou niets brengen, focus je op jouw positieve karaktereigenschappen, uiterlijke kenmerken en behaalde successen. Jij mag er absoluut wezen!

Grenzen aangeven om jouw relatie te verbeteren

Op de eerste plaats is het belangrijk te communiceren met je partner. Ben open, eerlijk en benader je partner altijd met respect. Weet waar jouw onzekerheid vandaan komt en leg dit aan jouw partner uit. Het erkennen van jouw eigen probleem en de oorzaak ervan is al de helft van de oplossing. Tot slot is het van groot belang om elkaar vrij te laten. Iedereen heeft ruimte nodig om zijn of haar eigen ding te kunnen doen.

onzeker in relatie

Geen zelfvertrouwen? Persoonlijke groei is het antwoord!

Met de cursus Blijvend Zelfvertrouwen van life-coach Frank de Moei zal jij binnen een periode van 12 weken ontzettend veel zelfvertrouwen opdoen. Door middel van een wekelijkse e-mail zal jij vele inzichten verkrijgen en een enorme persoonlijke groei doormaken. Een gebrek aan zelfvertrouwen is een belemmering in jouw gehele leven en daarom is het belangrijk dit probleem aan te pakken.

De cursus Blijvend Zelfvertrouwen heeft reeds veel mensen geholpen meer eigenwaarde en zelfvertrouwen te verkrijgen, waardoor zij een gelukkiger en succesvoller leven kregen. Heb jij op dit moment last van onzekerheid binnen jouw relatie? Wanneer jouw zelfvertrouwen een boost krijgt zal jij leren jouw grenzen aan te geven, waardoor jouw relatie alleen nog maar beter zal worden.

Cursus Blijvend Zelfvertrouwen ervaringen

Zoek je op het internet naar ervaringen van mensen die de cursus hebben geprobeerd, dan kom je veel enthousiaste berichten tegen. Cursisten geven aan dat de cursus een ware verademing voor hen was en dat het hen de ogen heeft doen openen.

De informatie, inzichten en opdrachten die zij van Frank de Moei ontvingen waren allen in een heldere taal geschreven waardoor het gemakkelijk te volgen was. De oefeningen zorgen er bovendien voor dat iedere cursist in een korte tijd grootse stappen vooruit maakt.

Inhoud cursus Blijvend Zelfvertrouwen

Naast de informatie e-mails en de opdrachten ontvang je ook een e-book, welke naadloos aansluit op de cursus. De kwaliteit van de cursus is hoog en het is daarom niet gek dat de populariteit rondom dit product ontzettend groeit.

Frank de Moei is bovendien zo overtuigd van zijn training, dat hij jou een niet-goed-geld-terug-garantie geeft. Ben jij binnen 30 dagen niet tevreden, dan kun je hem een e-mail sturen waarna jij jouw betaling retour ontvangt.

Start vandaag met het vergroten van jouw zelfvertrouwen!

Ben jij er klaar voor om aan jezelf te werken? Wil jij starten met het vergroten van jouw zelfvertrouwen zodat jij binnen een korte tijd geen probleem meer hebt met het aangeven van jouw grenzen? Bestel dan nu de cursus Blijvend Zelfvertrouwen en ervaar hoe is het om tevredener en gelukkiger door het leven te gaan.

 

Cursus zelfvertrouwen

 

 

Zelfvertrouwen vergroten? Een gelukkiger en succesvoller leven

zelfvertrouwen krijgen

– Eigenwaarde vergroten
– Voorbeeldsituatie; gebrek aan zelfvertrouwen
– Zelfvertrouwen krijgen
– Zelfvertrouwen tips
– Zelfvertrouwen gezocht!
– Cursus Blijvend Zelfvertrouwen
– De inhoud van Blijvend Zelfvertrouwen
– Zelfvertrouwen vergroten? Start vandaag!

 

Wil jij jouw zelfvertrouwen vergroten, omdat jij je in het dagelijks leven last hebt van jouw gebrek eraan?

Wanneer jij weinig zelfvertrouwen hebt, vind je het lastig om overtuigd te zijn van jouw eigen kunnen.

Jouw potentie zie je niet, waardoor het moeilijk is te vertrouwen op jouw kwaliteiten en vaardigheden. In een gesprek geef jij jouw mening liever niet, wanneer deze niet overeen komt met de mening van jouw gesprekspartner.

Eigenlijk cijfer jij jezelf weg, maar waarom? Durf jezelf te zijn, het zal je zoveel geluk en positiviteit brengen!

Eigenwaarde vergroten

Om het zelfvertrouwen te vergroten is het dus van belang jouw eigenwaarde aan te pakken. Het vergroten van de eigenwaarde heeft, in tegenstelling tot wat je misschien denkt, niets te maken met arrogantie.

Het is een kwestie van acceptatie; ben jij tevreden met wie jij bent, dan straal je dat uit. Hierdoor zal je meer mensen naar je toetrekken en successen behalen.

geen zelfvertrouwen

Voorbeeldsituatie; gebrek aan zelfvertrouwen

Komt er op jouw werk een hogere functie vrij waarvoor jij eigenlijk in aanmerking wil komen, maar ga je er bij voorbaat al vanuit dat andere kandidaten geschikter zijn? Dat is jouw gebrek aan zelfvertrouwen die je dat influistert.

Zou jouw zelfvertrouwen groot genoeg zijn, dan zet jij jezelf neer als de beste persoon voor die functie. Het is dan aan jouw werkgever om te bepalen wie hij op dat moment het meest geschikt acht.

Blijk jij op dat moment niet de juiste persoon voor de functie te zijn, dan ben je toch trots op jezelf, omdat je het hebt geprobeerd. De volgende keer zal jij jezelf weer beschikbaar stellen én laat dat nu precies zijn waar werkgevers dol op zijn; zelfverzekerde medewerkers met doorzettingsvermogen.

Bovengenoemd situatie is een voorbeeld op de werkvloer, maar veel mensen die kampen met een gebrek aan zelfvertrouwen hebben er ook in hun vrije tijd veel last van.

Wanneer zij een avondje op pad zijn met vrienden zijn bewegen ze zich het liefst op de achtergrond en ook tijdens een familie-uitje of romantisch weekendje weg vinden ze het lastig om hun gedachtes en mening te delen.

Zelfvertrouwen krijgen

Om succesvol en gelukkig te worden is het belangrijk om het zelfvertrouwen te vergroten. Maar hoe doe je dat, meer zelfvertrouwen krijgen?

Het is vanzelfsprekend gemakkelijker gezegd dan gedaan. Echter zijn er wel een aantal tips die jij direct toe kunt passen in jouw dagelijkse leven en die ervoor zorgen dat je op de korte termijn veel resultaat kunt boeken.

Zelfvertrouwen tips

Om jouw zelfvertrouwen een boost te geven hebben we een aantal ‘zelfvertrouwen tips’ voor je op een rij gezet:

1. Kleed jezelf goed. Wanneer jij tevreden bent met de outfit die je aan hebt zal je dit uitstralen en lekkerder in je vel zitten. Neem ook de tijd om je haar in model te brengen en een geurtje op te sprayen.

2. Leef gezond. Sport regelmatig en eet gezond; je zal er meer energie van krijgen en er beter uit komen te zien. Hierdoor zal jouw zelfvertrouwen groeien.

3. Houd je rug recht. Loop rechtop en maak oogcontact met anderen. Deze positieve houding zal ervoor zorgen dat je positiviteit uitstraalt.

4. Ben complimenteus. Geef de mensen in jouw omgeving complimenten, dit zullen ze enorm waarderen, waardoor zij zichzelf ook meer open durven te stellen en jou ook een compliment durven te geven.

5. Kies een mantra. Sta je in de ochtend onder de douche dan is dat het meest geschikte moment om jezelf op te peppen voor de dag die komen gaat. Kies een mantra waarvan jij vrolijk wordt en herhaal deze een aantal keer in je hoofd. Een mantra kan zijn: ‘Ik ben perfect zoals ik ben’ of ‘Ik houd van mezelf’.

6. Focus op het positieve. In ieders leven komen onaangename momenten voor. Heb je een tegenslag, ga dan niet in dat moment zitten, maar sta eens stil bij alle dingen die je juist bereikt hebt.

7. Durf jouw mening te geven. Wat is het ergste wat er kan gebeuren wanneer jij besluit op een nette manier jouw mening te geven? Je gesprekspartner kan het niet met je eens zijn, maar daar houdt het dan ook echt mee op. Mensen waarderen het als iemand zijn mening durft te geven en het zal als een overwinning voelen wanneer je het een keer hebt geprobeerd.

8. Verstop jezelf niet. Ben jij diegene die altijd in het uiterste hoekje van een kamer of vergaderruimte gaat zitten, zodat je zo min mogelijk opvalt? Stop daarmee! Het versterkt juist jouw angst om gezien te worden. Doorbreek het patroon en ga eens vooraan of in het midden van de ruimte zitten.

zelfvertrouwen vergroten

Zelfvertrouwen gezocht!

Vind jij het lastig om jouw mening te geven?
Ben jij een echte twijfelaar en vind je het moeilijk knopen door te hakken?
Houd je van vertrouwde situaties en ben je bang voor het onbekende?
Durf je niet te spreken in het openbaar?
Ben jij niet tevreden met jezelf en vind je het lastig om jouw kwaliteiten te benoemen?

Antwoord jij op bovenstaande vraag volmondig ‘JA’, dan kan jij een flinke dosis zelfvertrouwen gebruiken. Zoek niet langer naar zelfvertrouwen, wij weten waar je het kunt vinden; in jezelf!

Cursus Blijvend Zelfvertrouwen

‘In een korte tijd heb ik mijn zelfvertrouwen en zelfrespect teruggevonden’

Ben jij er na het lezen van dit artikel klaar voor om jou zelfvertrouwen een enorme boost te geven, zodat jij zelfverzekerder en gelukkiger door het leven kunt gaan? Met de cursus Blijvend Zelfvertrouwen van Frank de Moei ontwikkel jij in 12 weken tijd meer zelfvertrouwen.

Gedurende de online cursus word jij stap voor stap begeleid door Life- en gelukscoach Frank de Moei. Wekelijks stuurt hij een e-mail waarin hij informatie en inzichten omtrent het vergroten van jouw zelfvertrouwen aanbiedt. Tevens ontvang je opdrachten die je gedurende de week in de praktijk dient toe te passen. Deze opdrachten ondersteunen het ontwikkelen van jouw zelfvertrouwen enorm.

De inhoud van Blijvend Zelfvertrouwen

De cursus is opgebouwd in drie modules. In de eerste module ontdek je wat zelfvertrouwen nu precies inhoudt en waarom het de basis is van een gelukkig leven.

Gedurende de tweede module wordt er ingezoomd op jouw situatie. Hoe is het gebrek aan zelfvertrouwen bij jou ontstaan en wat kan er aan gedaan worden om dit te veranderen?

Tijdens de laatste module creëer je samen met Frank de Moei een gezond, sterk en blijvend zelfvertrouwen, waaraan jij de rest van jouw leven wat hebt.

Zelfvertrouwen vergroten? Start vandaag!

Waarom nog meer tijd verspillen? Start vandaag aan jouw nieuwe leven vol met zelfvertrouwen, kansen en succesmomenten. De cursus Blijvend Zelfvertrouwen is op dit moment bovendien verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs.

Normaal gesproken kost deze training €189,-, maar op dit moment is er een actie waardoor het jou slechts €49,- kost. Daarnaast ontvang je naast de cursus zelfvertrouwen vergroten en houden ook 3 bonus e-booken, welke jou helpen bij het verkrijgen van nog meer inzichten en geluk.

 

Cursus zelfvertrouwen

 

 

Houden van jezelf, ontzettend belangrijk!

Houden van jezelf

– Zelfvertrouwen Krijgen
– Eigenwaarde
– Bewustwording
– Voor jezelf opkomen
– Tips om te leren houden van jezelf
– Houd van jezelf!

Houden van jezelf; het is de basis voor een gelukkig leven. Veel mensen vinden het echter lastig om van zichzelf te houden, maar we hebben goed nieuws, je kunt het leren!

Zelfvertrouwen krijgen

Wil jij van jezelf leren houden, dan is het belangrijk om jouw zelfvertrouwen te vergroten. Ben jij je bewust van jouw kwaliteiten en potentie, dan is het gemakkelijker om tevreden te zijn met wie je bent. Stop met het focussen op de dingen die je (nog) niet kunt, maar kijk naar de dingen waar je juist goed in bent.

Wat heb je al bereikt? Heb je een leuk huisje, een huisdier, een baan of ben je bezig met een opleiding? Heb jij een goede vriend of vriendin bij wie je altijd terecht kunt of lieve ouders waarmee je een goede band hebt? Koester de dingen die je hebt en staar je niet blind op de dingen die je niet hebt. Sta je positief in het leven dan zullen er mooie dingen op je pad komen.

zelfvertrouwen krijgen

Eigenwaarde

Ga eens voor de spiegel staan en kijk goed naar jezelf. Noem twee positieve dingen die je ziet wanneer je jezelf observeert. Spreek deze hardop uit en herhaal het een aantal keer. Vast zie je een aantal dingen die je niet bevallen, maar het is de kunst jezelf te richten op jouw positieve punten. Naast jouw uiterlijke kenmerken is de binnenkant veel belangrijker. Benoem daarom ook een aantal positieve karaktereigenschappen van jezelf.

Bewustwording

Niemand is perfect! Stop daarom met het uiten van kritiek op jezelf en omarm de mooie eigenschappen en uiterlijke kenmerken die je hebt. Waardeer jij jezelf, dan zal je dat uitstralen, waardoor anderen ook positiever op jouw aanwezigheid reageren. Andere mensen zien jou zoals jij jezelf ziet. Wie positief is, zal positieve mensen naar zich toetrekken, waardoor successen en doelen eerder behaald worden.

Start eerst met het houden van jezelf en zoek het niet bij een ander. Veel mensen gaan op zoek naar een relatie omdat zij denken dat een partner de leegte die zij voelen kan opvullen. Onthoud dat een ander jou enkel kan aanvullen. De kans dat jij gelukkig wordt binnen een relatie is dan ook klein, want hoe kan je echt gelukkig zijn, als je niet blij bent met jezelf?

Voor jezelf opkomen

Jij bent net zoveel waard als ieder ander; niets meer en niets minder. Denk daarom nooit dat je minder waard bent of dat jij het niet verdient om gehoord of geliefd te worden. Erken dat jij het lastig vindt om van jezelf te houden, zodat jij stappen kunt maken om dit te veranderen.

eigenwaarde

 

Tips om te leren houden van jezelf

Omdat wij je graag willen helpen om van jezelf te leren houden, hebben we hieronder een aantal bruikbare tips voor je op een rij gezet.

1. Kijk in de spiegel en accepteer wat je ziet. Vertel jouw spiegelbeeld eens hoe trots je op jezelf bent en hoe geweldig jij jezelf vindt.

2. Elimineer zelfkritiek. Iedereen doet wel eens iets fout, maar zie dit niet als iets negatiefs. Zie het als een leermoment. Erken dat jij je best hebt gedaan en dat het niet enkel het resultaat is wat telt.

3. Wees positief. Positief denken is de sleutel tot een gelukkiger leven. Ben vriendelijk voor jezelf en probeer in iedere situatie positief te denken.

4. Wees flexibel. Het is goed om bepaalde doelen te hebben, maar staar je er niet blind op. Het leven loopt niet altijd zoals jij het wilt, maar laat dit het geluk in jouw leven niet beïnvloeden.

5. Vertrouw op jezelf. Jij kunt dingen op eigen kracht veranderen. Onthoud dat jij goed genoeg bent zoals je bent en probeer niet te veranderen voor anderen.

6. Vergeef jezelf. Heb je in het verleden fouten gemaakt en vind je het moeilijk om dit los te laten? Iedereen maakt fouten. Bied indien nodig je excuses aan en ga verder met je leven, het verleden kan je niet veranderen, jouw toekomst wel!

7. Laat emoties toe. Ben je vrolijk, verdrietig of boos; erken dat dan. Lieg niet tegen jezelf. Laat jij jouw emoties toe dan erken jij jezelf. Probeer boze of verdrietige gevoelens echter een halt toe te roepen wanneer deze de overhand nemen; ruil ze in voor positieve gedachtes.

8. Ben dankbaar. In ieders leven is er iets om dankbaar voor te zijn. Heb jij vervelende dingen meegemaakt? Ben blij dat het achter de rug is en ben ergens dankbaar dat je het hebt meegemaakt, want het heeft jou tot de sterke persoon gemaakt die je nu bent.

9. Ontspan. Neem een rustmoment als je het druk hebt en gun jezelf die ruimte om pauze te nemen. Zorg goed voor je lichaam, eet gezond en beweeg voldoende. Het zal ervoor zorgen dat jij lekkerder in je vel komt te zitten en productiever bent.

10. Laat geluk toe in jouw leven. Probeer gelukkig te zijn met kleine geluksmomentjes zoals een stralende zomerdag, een onverwachts bezoekje van een vriend of vriendin of een stoeipartij met je kleine neefje. Leer je de kleine dingen te waarderen dan zal jij dankbaarder zijn voor het leven dat jij leidt en uiteindelijk gelukkiger zijn met jezelf.

Houd van jezelf!

Houden van jezelf. Jij moet het uiteindelijk doen. Leer jouw positieve eigenschappen waarderen en ben trots op de dingen die jij tot op heden bereikt hebt. Wacht bovendien niet op een partner die jou laat zien dat je fantastisch bent. De persoon van wie jij de meeste liefde kunt ontvangen ben jij zelf.

Wat is gelukkig zijn en hoe word je gelukkig?

wat is gelukkig zijn

– Gelukkig zijn
– Geniet van het moment
– Maar, ik ben niet gelukkig!
– Wat maakt mij gelukkig?
– Iedereen kan gelukkig zijn!
– Cursus Gelukkig Zijn
– Inhoud Cursus Gelukkig Zijn

 

 

Wat is gelukkig zijn nu precies? Dat is een lastige vraag en het antwoord kunnen we niet in één zin samenvatten. In dit artikel gaan we in de op de vraag: ‘ Wat is gelukkig zijn ?’

Wat is Gelukkig zijn

Heel veel mensen wachten op geluk of verwachten gelukkig te zijn wanneer zij een bepaald doel hebben bereikt. Ze denken dat zij gelukkig zullen zijn wanneer ze hun opleiding hebben afgerond, hun droombaan hebben bemachtigd of een huis hebben gekocht.

Echter is uit onderzoek gebleken dat het behalen van dit soort doelstellingen niets bijdraagt aan de mate van gelukkig zijn.

Het behalen van een groots doel zorgt voor een tijdelijke, positieve boost, maar als de tijd verstrijkt wordt de nieuwe situatie normaal waardoor het geluksniveau weer daalt. De kunst is om niet te wachten op later, je kunt namelijk gelukkig zijn met al hetgeen jij op dit moment hebt; ook als jij op dit moment jouw doelen nog niet hebt bereikt.

wat maakt mij gelukkig

Geniet van het moment

Geluk is een gevoel dat van binnenuit komt. Het heeft niets te maken met rijkdom, ook al denken veel mensen dat wel. Iemand die in een klein studiootje woont, kan gelukkiger zijn dan iemand die in een riante villa woont.

Het is belangrijk om tevreden te zijn met wie je bent, te waarderen wat je hebt en de mensen in jouw omgeving te koesteren.

Ben jij gelukkig dan zal je meer bereiken, omdat je sterk in je schoenen staat en daadkrachtig overkomt. Hierom is het slim je te focussen op het geluk dat je nu kunt ervaren, los van hetgeen jij in de toekomst zult bereiken of in het verleden hebt meegemaakt.

Focus je op vandaag, morgen is een nieuwe dag en wie dan leeft, wie dan zorgt.

Maar, ik ben niet gelukkig!

Vind jij het lastig om gelukkig te zijn, omdat je niet tevreden bent met de situatie waarin jij je op dit moment bevindt? Ga eens bij jezelf te raden, wat zijn de positieve dingen in jouw leven? Dit kan van alles zijn;

Heb je huisdieren waarvan je vrolijk wordt, een goede vriend of vriendin bij wie je altijd terecht kunt, ouders die voor je klaarstaan, een fijne relatie, een baan waardoor je een stabiel inkomen hebt en geen financiële problemen?

Richt je op de dingen die wél goed zijn, hoe uitdagend dit in sommige situaties ook kan zijn.

Ook is het belangrijk te genieten van kleine dingen, want een geluksmoment hoeft niet perse groots te zijn. Een lekker bakje koffie, een zonnige zomerdag, een wandeling door het bos of een mooie zonsondergang; het kan allemaal voor een dagelijkse dosis geluk zorgen.

gelukkig zijn

Wat maakt mij gelukkig?

Gelukkig zijn heeft alles te maken met dankbaarheid. Leer jij de dingen die je hebt te waarderen, dan zal je een gelukkiger en tevredener persoon worden.

Houd je ogen altijd open en probeer echt te kijken; verwonder je over de schoonheid van de natuur, lach zoveel je kunt, geniet van een goed boek of een film en ben blij dat je leeft!

Wanneer je kunt genieten van kleine dingen, zal je lekkerder in je vel zitten en in staat zijn om doelen te bereiken. Bereik je een doel dan zal je leven nog mooier worden.

Iedereen kan gelukkig zijn!

Het maakt niet uit of je man of vrouw bent, dik of dun, arm of rijk, vrijgezel of in een relatie zit; iedereen kan gelukkig zijn. Gelukkig zijn is grotendeels een keuze, jij moet besluiten om vanaf vandaag gelukkiger te zijn.

Het is goed om dromen te hebben en om aan doelen te werken die jouw leven nog mooier zullen maken, maar laat het behalen van deze doelen niet afhangen van jouw geluk. Geluk start vandaag, niet over een paar jaar.

Cursus Gelukkig Zijn

Ben jij tevreden met wie je bent en wat je op dit moment hebt?

Kun jij genieten van kleine geluksmomentjes zoals een lekker stukje taart of een goed gesprek met een vriend of vriendin?

Geniet jij volop van jouw leven en ben je blij wanneer je ’s-ochtends opstaat en aan een nieuwe dag begint?

Kan jij op bovengenoemde vragen niet volmondig met ‘JA’ beantwoorden, dan ben jij niet de enige. Veel mensen vinden het lastig om gelukkig te zijn. Gelukkige momenten zorgen voor een tijdelijke boost, maar hoe houd je dat gevoel lang vast?

Wil je niet langer wachten tot het geluk komt aanwaaien en wil je gelukkig kunnen zijn met het leven dat jij nu leidt?

Wil je optimaal genieten van jouw leven en stoppen met piekeren zodat er meer ruimte is voor ontspanning?

En wil je jouw onzekerheid inruilen voor zelfvertrouwen en ontevredenheid inwisselen voor dankbaarheid?

Wat is gelukkig zijn voor jou en hoe kan jij het maximale uit je leven halen. De cursus gelukkig zijn helpt je een heel eind op weg.

ik ben niet gelukkig

Inhoud cursus Gelukkig Zijn

Met de cursus Gelukkig Zijn, leer je jezelf waarderen. Je ontdekt in slechts 9 weken tijd waarom je het op dit moment lastig vindt om gelukkig te zijn en leert hoe je optimaal kunt genieten van jouw leven.

De ontwikkelaar van de cursus, lifecoach Frank de Moei, begeleid je stap voor stap door dit proces. Wekelijks ontvang je van Frank een e-mail waarin hij jou veel informatie en inzichten aanbiedt.

Tevens geeft hij oefeningen, welke jij in de praktijk dient toe te passen. Dankzij deze oefeningen boek je in een korte tijd ontzettend veel resultaat.

De cursus Gelukkig zijn is verkrijgbaar voor het bedrag van 57 euro. Een goede prijs aangezien één sessie met een lifecoach ongeveer al 95 euro kost.

De cursus is een absolute aanrader wanneer jij openstaat om te leren gelukkig te zijn. De investering is klein, de stap wellicht wat groter, het resultaat gigantisch! Wat is gelukkig zijn? Dankzij de cursus Gelukkig Zijn van Frank de Moei zal je beseffen wat dit inhoud en krijg je de juiste handvaten voor jouw ultieme geluk.

 

Interesse in de cursus gelukkig zijn en blijven