Zelfvertrouwen vergroten? Een gelukkiger en succesvoller leven

zelfvertrouwen krijgen

– Eigenwaarde vergroten
– Voorbeeldsituatie; gebrek aan zelfvertrouwen
– Zelfvertrouwen krijgen
– Zelfvertrouwen tips
– Zelfvertrouwen gezocht!
– Cursus Blijvend Zelfvertrouwen
– De inhoud van Blijvend Zelfvertrouwen
– Zelfvertrouwen vergroten? Start vandaag!

 

Wil jij jouw zelfvertrouwen vergroten, omdat jij je in het dagelijks leven last hebt van jouw gebrek eraan?

Wanneer jij weinig zelfvertrouwen hebt, vind je het lastig om overtuigd te zijn van jouw eigen kunnen.

Jouw potentie zie je niet, waardoor het moeilijk is te vertrouwen op jouw kwaliteiten en vaardigheden. In een gesprek geef jij jouw mening liever niet, wanneer deze niet overeen komt met de mening van jouw gesprekspartner.

Eigenlijk cijfer jij jezelf weg, maar waarom? Durf jezelf te zijn, het zal je zoveel geluk en positiviteit brengen!

Eigenwaarde vergroten

Om het zelfvertrouwen te vergroten is het dus van belang jouw eigenwaarde aan te pakken. Het vergroten van de eigenwaarde heeft, in tegenstelling tot wat je misschien denkt, niets te maken met arrogantie.

Het is een kwestie van acceptatie; ben jij tevreden met wie jij bent, dan straal je dat uit. Hierdoor zal je meer mensen naar je toetrekken en successen behalen.

geen zelfvertrouwen

Voorbeeldsituatie; gebrek aan zelfvertrouwen

Komt er op jouw werk een hogere functie vrij waarvoor jij eigenlijk in aanmerking wil komen, maar ga je er bij voorbaat al vanuit dat andere kandidaten geschikter zijn? Dat is jouw gebrek aan zelfvertrouwen die je dat influistert.

Zou jouw zelfvertrouwen groot genoeg zijn, dan zet jij jezelf neer als de beste persoon voor die functie. Het is dan aan jouw werkgever om te bepalen wie hij op dat moment het meest geschikt acht.

Blijk jij op dat moment niet de juiste persoon voor de functie te zijn, dan ben je toch trots op jezelf, omdat je het hebt geprobeerd. De volgende keer zal jij jezelf weer beschikbaar stellen én laat dat nu precies zijn waar werkgevers dol op zijn; zelfverzekerde medewerkers met doorzettingsvermogen.

Bovengenoemd situatie is een voorbeeld op de werkvloer, maar veel mensen die kampen met een gebrek aan zelfvertrouwen hebben er ook in hun vrije tijd veel last van.

Wanneer zij een avondje op pad zijn met vrienden zijn bewegen ze zich het liefst op de achtergrond en ook tijdens een familie-uitje of romantisch weekendje weg vinden ze het lastig om hun gedachtes en mening te delen.

Zelfvertrouwen krijgen

Om succesvol en gelukkig te worden is het belangrijk om het zelfvertrouwen te vergroten. Maar hoe doe je dat, meer zelfvertrouwen krijgen?

Het is vanzelfsprekend gemakkelijker gezegd dan gedaan. Echter zijn er wel een aantal tips die jij direct toe kunt passen in jouw dagelijkse leven en die ervoor zorgen dat je op de korte termijn veel resultaat kunt boeken.

Zelfvertrouwen tips

Om jouw zelfvertrouwen een boost te geven hebben we een aantal ‘zelfvertrouwen tips’ voor je op een rij gezet:

1. Kleed jezelf goed. Wanneer jij tevreden bent met de outfit die je aan hebt zal je dit uitstralen en lekkerder in je vel zitten. Neem ook de tijd om je haar in model te brengen en een geurtje op te sprayen.

2. Leef gezond. Sport regelmatig en eet gezond; je zal er meer energie van krijgen en er beter uit komen te zien. Hierdoor zal jouw zelfvertrouwen groeien.

3. Houd je rug recht. Loop rechtop en maak oogcontact met anderen. Deze positieve houding zal ervoor zorgen dat je positiviteit uitstraalt.

4. Ben complimenteus. Geef de mensen in jouw omgeving complimenten, dit zullen ze enorm waarderen, waardoor zij zichzelf ook meer open durven te stellen en jou ook een compliment durven te geven.

5. Kies een mantra. Sta je in de ochtend onder de douche dan is dat het meest geschikte moment om jezelf op te peppen voor de dag die komen gaat. Kies een mantra waarvan jij vrolijk wordt en herhaal deze een aantal keer in je hoofd. Een mantra kan zijn: ‘Ik ben perfect zoals ik ben’ of ‘Ik houd van mezelf’.

6. Focus op het positieve. In ieders leven komen onaangename momenten voor. Heb je een tegenslag, ga dan niet in dat moment zitten, maar sta eens stil bij alle dingen die je juist bereikt hebt.

7. Durf jouw mening te geven. Wat is het ergste wat er kan gebeuren wanneer jij besluit op een nette manier jouw mening te geven? Je gesprekspartner kan het niet met je eens zijn, maar daar houdt het dan ook echt mee op. Mensen waarderen het als iemand zijn mening durft te geven en het zal als een overwinning voelen wanneer je het een keer hebt geprobeerd.

8. Verstop jezelf niet. Ben jij diegene die altijd in het uiterste hoekje van een kamer of vergaderruimte gaat zitten, zodat je zo min mogelijk opvalt? Stop daarmee! Het versterkt juist jouw angst om gezien te worden. Doorbreek het patroon en ga eens vooraan of in het midden van de ruimte zitten.

zelfvertrouwen vergroten

Zelfvertrouwen gezocht!

Vind jij het lastig om jouw mening te geven?
Ben jij een echte twijfelaar en vind je het moeilijk knopen door te hakken?
Houd je van vertrouwde situaties en ben je bang voor het onbekende?
Durf je niet te spreken in het openbaar?
Ben jij niet tevreden met jezelf en vind je het lastig om jouw kwaliteiten te benoemen?

Antwoord jij op bovenstaande vraag volmondig ‘JA’, dan kan jij een flinke dosis zelfvertrouwen gebruiken. Zoek niet langer naar zelfvertrouwen, wij weten waar je het kunt vinden; in jezelf!

Cursus Blijvend Zelfvertrouwen

‘In een korte tijd heb ik mijn zelfvertrouwen en zelfrespect teruggevonden’

Ben jij er na het lezen van dit artikel klaar voor om jou zelfvertrouwen een enorme boost te geven, zodat jij zelfverzekerder en gelukkiger door het leven kunt gaan? Met de cursus Blijvend Zelfvertrouwen van Frank de Moei ontwikkel jij in 12 weken tijd meer zelfvertrouwen.

Gedurende de online cursus word jij stap voor stap begeleid door Life- en gelukscoach Frank de Moei. Wekelijks stuurt hij een e-mail waarin hij informatie en inzichten omtrent het vergroten van jouw zelfvertrouwen aanbiedt. Tevens ontvang je opdrachten die je gedurende de week in de praktijk dient toe te passen. Deze opdrachten ondersteunen het ontwikkelen van jouw zelfvertrouwen enorm.

De inhoud van Blijvend Zelfvertrouwen

De cursus is opgebouwd in drie modules. In de eerste module ontdek je wat zelfvertrouwen nu precies inhoudt en waarom het de basis is van een gelukkig leven.

Gedurende de tweede module wordt er ingezoomd op jouw situatie. Hoe is het gebrek aan zelfvertrouwen bij jou ontstaan en wat kan er aan gedaan worden om dit te veranderen?

Tijdens de laatste module creëer je samen met Frank de Moei een gezond, sterk en blijvend zelfvertrouwen, waaraan jij de rest van jouw leven wat hebt.

Zelfvertrouwen vergroten? Start vandaag!

Waarom nog meer tijd verspillen? Start vandaag aan jouw nieuwe leven vol met zelfvertrouwen, kansen en succesmomenten. De cursus Blijvend Zelfvertrouwen is op dit moment bovendien verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs.

Normaal gesproken kost deze training €189,-, maar op dit moment is er een actie waardoor het jou slechts €49,- kost. Daarnaast ontvang je naast de cursus zelfvertrouwen vergroten en houden ook 3 bonus e-booken, welke jou helpen bij het verkrijgen van nog meer inzichten en geluk.

 

Cursus zelfvertrouwen

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *